Tumbler Single 500 ml - ID: PL10700

Kampanja

UrbergTumbler Single 500 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Tumbler Single 500 ml

Tumbler Single 500 ml on Urbergin suuri muki, joka on valmistettu kestävästä teräksestä ja joka on helppo ottaa mukaan vaellukselle tai retkelle.
•Tilavuus 500 ml
•Valmistettu 304 teräksestä
•Pohjan halkaisija 6 cm
•Aukon halkaisija 8,8 cm
•Korkeus 12,5 cm
•HUOM! Ei kestä konepesua

Tuotteen Tumbler Single 500 ml ominaisuuksia:
Materiaali: Teräs
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat (P x L x K): 8,8x12,5 cm
Paino: 82 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!