Tumbler Double 500 ml - ID: PL11175

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

UrbergTumbler Double 500 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Tumbler Double 500 ml

Urbergin Tumbler Double 500 ml on muki ruostumattomasta teräksestä. Siinä on irrotettava kansi, joka estää juoman roiskumista, kun olet matkalla.
Tilavuus: 500 ml
Läpimitta: 85 mm
Korkeus 135 mm
Materiaali: ruostumaton teräs 0,4 mm
Kannen materiaali: Tritan
Tuotteen Tumbler Double 500 ml ominaisuuksia:
Materiaali: Hitaasti teräs
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 300 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!