Tube Solid - ID: PL10460

40 % - KOODI

UrbergTube Solid

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Tube Solid

Urbergin Tube Solid on monipuolinen putkimainen huivi, jota voidaan käyttää kaulan ympärillä, päässä, käsivarren ympärillä tai miten ikinä haluatkin. Huivi on valmistettu 100 % polyesterimikrokuiduista, joka kuljettaa kosteuden tehokkaasti pois ja pitää sinut kuivana ja lämpimänä - täydellinen ulkoiluun viileällä säällä!
Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Tube Solid ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Materiaali: Polyesteri
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kaulahuivit ja tuubihuivit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!