Trekking Wool Sock - ID: A006567

UrbergTrekking Wool Sock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Trekking Wool Sock Urberg

URBERG® Trekking Wool Sock ovat vaelluskäyttöön suunniteltut sukat, mutta toimivat yhtä hyvin arkikäytössäkin. Lämpimät, pehmeät ja mukavat.

URBERG® Trekking Wool Sock sukat ovat valmistettu superwash-merinovillasta, jota koostuu 70% merinovillasta, 10% akryylista, 15% polyamidista ja 5% lycrasta. Superwash tarkoittaa että lanka ei huovu, vaikka käytät pesukonetta. Akryyli ja polyamidi parantavat kestävyyttä ja lycra antaa kimmoisuutta. Alaosassa on lämmin, pehmeä ja miellyttävä frotee.

 

URBERG® has comitted to donating 1% of the annual revenue to an approved non-profit organization. When choosing an URBERG® product, you to take an active part in preserving our blue planet. Read more about 1% For The Planet 

Ominaisuudet Trekking Wool Sock:
Varren korkeus: Mid
Tekniset materiaalit: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Villa/Synteettinen
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllisyyden tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!