Trekking Pole - ID: PL11104

40 % - KOODI

UrbergTrekking Pole

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Trekking Pole

Urbergin Trekking Pole ovat säädettävät vaellussauvat, joissa on uusi systeemi kasaan taittamiseen. Päästät vain lukituksen ja sauvat aukeavat ja lukitsevat itsensä automaattisesti. Kun maasto muuttuu, voi auvojen pituutta voi säätää yhtä helposti Quick Lock-lukituksen avulla. Saat sauvat kasaan nostamalla Auto Lock ylöspäin ja laittamalla sauvat kasaan - tämän helpompaa se ei voi olla. Suvat ovat valmistettu keveästä alumiinista. Tuotteessa on pehmeät ja ihanat kädensijat EVA vaahtomateriaalista antamaan mukavuutta ja hyvän otteen pitkien vaellusten ajaksi.
 • Supernopea kokoaminen ja kasaantaitto
 • Quick Lock-lukitus nylonista vahvistaa, että sauvat pysyvät tukevasti kiinni toivotussa pituudessa
 • Kädensijat EVA vaahtomuovista
 • Käsiremmit
 • Materiaali: 7075 alumiinia
 • Yhden sauvan paino: 280 grammaa
 • Kärki: metallia, jossa korkea hiilimäärä
 • Kärkisuojat tulevat mukana
 • Sommat tulevat mukana
Vinkki! Älä unohda kiristää säätöruuvia kunnolla kiinni, jotta sauva ei valu kasaan vaelluksen aikana.
Tuotteen Trekking Pole ominaisuuksia:
Säädettävä pituus: 110-135 cm
Lukitus: Quick Lock
Sukupuoli: Unisex
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokoontaitettava: Kyllä
Paino: 560 g
Pituus kasattuna: 36 cm
Mukana varasommat: Ei
Säädettävä pituus: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussauvat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!