Trekking Merino Wool - ID: A108644

UrbergTrekking Merino Wool

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Trekking Merino Wool

Urberg Trekking Merino Wool ovat kestävät vaellussukat, joissa materiaalina on merinovilla. Tämä pitää jalat kuivina ja lämpiminä koko päivän. Sukissa on joustava tuki päkiässä ja varsi joustinneuletta, joka pitää sukan tukevasti paikallaan.
  • Mulesingvapaata merinovillaa
  • Pesu 30ºC, tuote pysyy yhtä pehmeänä useankin pesukerran jälkeen
  • Elastinen tuki päkiässä
  • Resorivarsi
  • Litteä sauma varpaitten kohdalla estää hiertymiä

Materiaali: 56% villa, 39% nylon, 5% elastaani
Tuotteen Trekking Merino Wool ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mulesingfri villaa: Kyllä
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!