Trekking Belt - ID: PL10378

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

UrbergTrekking Belt

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Trekking Belt

Urbergin Trekking Belt on kudottu, kestävä vyö, jonka pituutta voidaan säätää jopa 120 cm pituuteen. Sopii erinomaisesti vaeltamiseen, mutta sitä voidaan tietenkin käyttää milloin ja missä vain.
Materiaali: 100 % polyesteriä
Tuotteen Trekking Belt ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Materiaali: Synteettinen
Pituus: 120 cm
Leveys: 35 mm
Paino: 110 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vyöt

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!