Tipi Tent - ID: PL10386

30 % - KOODI

UrbergTipi Tent

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta: <br> Urberg - Tipi Tent

Urbergin Tipi Tent on klassinen teltta, jossa on tilaa viidelle hengelle. Teltta koostuu vain ulkokankaasta, integroidusta lattiasta, keskellä olevasta teräspylväästä ja 16 telttakiilasta, mikä tekee siitä helpon kuljettaa ja nopeasti pystytettävän ja purettavan. Neljä suurta tuuletusaukkoa ylhäällä yhdessä oven hyttysverkon kanssa tarjoavat optimaalisen ilmanvaihdon ympäri vuoden. Päällyskangasta ei ole käsitelty palonestoaineella, joten suosittelemme, ettet sytytä kamiinaa tai avotulta tässä teltassa.
  • PFC-vapaa
  • Pintamateriaali: 100 % polyesteriä 190T PU:ta
  • Verkko / hyttysverkko: 100 % polyesteriä
  • Lattia: 100 % polyesteriä
Tuotteen Tipi Tent ominaisuuksia:
Paino: 5,94 kg
Henkilömäärä: 5 kpl
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 10000 mm
Ulkomitat (P x L x K): 350X350X250 cm
Mitat pakattuna noin: 24x75X22 cm
Sisäänkäyntien määrä: 1
Telttakaarten määrä: 1 kpl
Telttakiilojen määrä: 16
Ulkotelttakangas: Polyesteri
Ulkotelttakankaan paksuus: 40 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Polyuretaani
Lattiakangas: Polyesteri
Lattiakankaan paksuus: 70 D
Lattiakankaan pinnoite: Polyuretaani
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kotateltat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!