BLACK FRIDAY!     Naiset   Miehet   Lapset   SUPER DEALS

Thin Wool - ID: A006566

Kampanja

UrbergThin Wool

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Thin Wool Urberg

Urberg Thin Wool ovat ohuet, mukavat ja istuvat sukat kestävästä villasekoitteesta. Sukat lämmittävät kylminä päivinä ja viilentävät kuumina päivinä.
  • Ohuet ja joustavat sukat
  • Lämpöä, kestävyyttä ja hengittävyyttä yhdistävä materiaalisekoitus
  • Materiaali: 60 % villaa, 35% polyamidia, 5% elastaania (Lycraa)

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Ominaisuudet Thin Wool:
Varren korkeus: Mid
Tekniset materiaalit: Ei
Kompressio: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Villa/Synteettinen
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllisyyden tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan sukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!