Thermo Bottle 750 ml - ID: PL10698

25% - KOODI

UrbergThermo Bottle 750 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Thermo Bottle 750 ml

Urbergin Thermo Bottle 750 ml on näppärä terästermos kaksoisseinillä ja tyhjiöeristyksellä, joka pitää juomasi kylmänä tai kuumana useita tunteja! Suuaukko on tiivistetty silikonilla, joka estää vuodot, ja kantta voidaan käyttää kuppina liikkeellä ollessa.
Termospulloon kaadettu kiehuva vesi säilyy lämpimänä seuraavasti:
6 tuntia = 68 ºC
24 tuntia = 40 °C

•Ruostumaton terästä, 304SS, sekä sisä- että ulkoseinissä
•Tyhjiöeristys
•Kansi BPA-vapaata muovia
•Aukon silikonitiiviste estää vuotoja
•HUOM! Ei kestä konepesua

Tuotteen Thermo Bottle 750 ml ominaisuuksia:
Halkaisija x Korkeus: 80x292 mm
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pikakorkki: Ei
Paino: 500 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Ulkopuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 750 ml
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Termokset

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!