Tencil Sock 3-Pack (Spring 2022) - ID: PL11489

Outlet

UrbergTencil Sock 3-Pack (Spring 2022)

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Tencil Sock 3-Pack (Spring 2022)

Urbergin Tencil Sock 3-Pack on kolme paria vaellussukkia ohuesta materiaalista. Sukat ovat valmistettu kulutusta pehmeän viskossi, polyamidi, silkki ja Spandex.
  • 3-parin pakkaus
  • Resorinen ommel jalkaholvin kohdalla

Materiaali: 56% viskoosi, 27% polyamidi, 11% silkki,  6% Spandex
Tuotteen Tencil Sock 3-Pack (Spring 2022) ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kompressio: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan sukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!