T/C Liner Mummy - ID: PL10253

UrbergT/C Liner Mummy

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - T/C Liner Mummy

Urberg T/C Liner Mummy on muumionmuotoinen matkalakana, joka suojaa makuupussiasi ja nostaa samalla lämpötilaa parantamalla eristystä. Matkalakana on valmistettu 50 % polyesteristä ja 50 % puuvillasta, ja sen yläpäässä on säädettävä kiristysnauha. Urberg T/C Liner Mummy toimitetaan pienessä ja näppärässä pakkauspussissa.
Mitat: 210 x 90 cm
Pakkauksen mitat: 20x10 cm
Materiaali: 50 % polyesteriä, 50 % puuvillaa

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset merkin URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Tuotteen T/C Liner Mummy ominaisuuksia:
Käyttäjän maksimipituus: 210 cm
Paino: 359 g
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Makuupussilakanat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!