Striped wool - ID: A025398

Kampanja

UrbergStriped wool

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Striped wool Urberg

Urberg Striped Wool ovat ohuet, mukavat ja istuvat sukat kestävästä villasekoitteesta. Sukat lämmittävät kylminä päivinä ja viilentävät kuumina päivinä.
  • Ohuet ja joustavat sukat
  • Lämpöä, kestävyyttä ja hengittävyyttä yhdistävä materiaalisekoitus
  • Materiaali: 60 % villaa, 35% polyamidia, 5% elastaania 

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Ominaisuudet Striped wool:
Varren korkeus: Mid
Tekniset materiaalit: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Kyllä
Materiaali: Villa/Synteettinen
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllistä tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Arkisukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!