Stavik Fleece Kids - ID: PL11344

UrbergStavik Fleece Kids

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Stavik Fleece Kids

Urbergin Stavik Fleece Kids on fleecetakki lapsille. Takissa on sileä ulkopinta ja pehmeä, harjattu sisäpinta, joka lämmittää ihanasti ja kuljettaa kosteuden pois iholta vauhdikkaissa seikkailuissa.
  • YKK vetoketju
  • Selkäkappaleen pituus koossa: 134/140: 51 cm
  • Hihan pituus koossa 134/140: 59 cm

Materiaali: 88% polyesteri, 12% elastaani
Tuotteen Stavik Fleece Kids ominaisuuksia:
Materiaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Istuvuus: Normaali
Vetoketju: Kokopitkä
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 0
Stretch: Kyllä
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Välikerrospaidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!