Stavik Fleece Jr. (Spring 2022) - ID: PL11344-C01

Outlet

UrbergStavik Fleece Jr. (Spring 2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Stavik Fleece Jr. (Spring 2022)

Urbergin Stavik Fleece Kids on fleecetakki lapsille. Takissa on sileä ulkopinta ja pehmeä, harjattu sisäpinta, joka lämmittää ihanasti ja kuljettaa kosteuden pois iholta vauhdikkaissa seikkailuissa.
  • YKK vetoketju
  • Selkäkappaleen pituus koossa: 134/140: 51 cm
  • Hihan pituus koossa 134/140: 59 cm

Materiaali: 88% polyesteri, 12% elastaani
Tuotteen Stavik Fleece Jr. (Spring 2022) ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Istuvuus: Normaali
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Materiaali: Polyesteri
Vetoketju: Kokopitkä
Paino: 240 g
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 0
Stretch: Kyllä
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Välikerrospaidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!