Stavanger Boot - ID: A023731

Kampanja

UrbergStavanger Boot

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Stavanger Boot

Stavanger Boot on unisex-kumisaapas, jossa on korkea varsi, nauhat edessä ja teräslenkki, joka antaa jalalle vakautta. Stavanger Boot -kengässä on myös karkea kuvioitu ulkopohja, joka varmistaa askeleet märillä pinnoilla.
•Korkea varsi
•Edessä nauhoitus
•Vakauttava teräsrakenne
•Karkeakuvioitu ulkopohja
•Irrotettava pohjallinen
•Puuvillavuori sisällä

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Tuotteen Stavanger Boot ominaisuuksia:
Talvivuori: Ei
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vuori: Puuvilla
Varren korkeus: 40 cm
Pintamateriaali: Kumi
Nauhalliset: Kyllä
Paino (yksi saapas): 950 g
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!