Solar Powerbank 8W - ID: PL11112

UrbergSolar Powerbank 8W

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Solar Powerbank 8W

Urberg Solar Powerbank 8W on laturi matkalle.
Tuotteen Solar Powerbank 8W ominaisuuksia:
Sisäänrakennettu akku: Kyllä
Output: USB + USB-C
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat (P x L x K): 185 x 100 x 45 mm
Paino: 960 g
Akun kapasiteetti: 25000 mAh
Akkutyyppi: LiPo
Ulostulo: 12 V
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Varavirtalähteet ja laturit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!