Solar Panel 28W - ID: PL10629

UrbergSolar Panel 28W

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Solar Panel 28W

Lataa matkapuhelimia, GPS-laitteita, tabletteja ja muita elektronisia laitteita auringon avulla. Urbergin Solar Panel 28W on kokoontaitettava aurinkokennolaturi, jossa on neljä paneelia ja LED-näyttö, joka näyttää ajantasaisen virransiirron. Paneelit on laminoitu ETFE:llä, mikä tekee niistä kestävät ja vedenpitävät, ja renkaiden avulla voit asettaa laturin helposti reppuun vaellusreissuilla.
•Kahden USB-portin avulla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti
•2,4 A:n teholla 4000 mAh:n akun lataaminen kestää 1,5–2 tuntia
•Mitä voimakkaampi auringonpaiste, sitä korkeampi teho
•Mukana USB-kaapeli, jossa on mikro-USB toisessa päässä
•Mitat taitettuna: 160x310 mm

Tuotteen Solar Panel 28W ominaisuuksia:
Input: micro USB
Maksimiteho: 28 W
Sisäänrakennettu akku: Kyllä
Output: USB
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Mitat (P x L x K): 790x310 mm
Paino: 572 g
Ulostulo: 5 V
Mukana paristot: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Varavirtalähteet ja laturit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!