Sleeping Pad Trek - ID: PL10042

Kampanja
Höstfest

UrbergSleeping Pad Trek

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Sleeping Pad Trek

Urberg Sleeping Pad Trek on mukava ja kulutusta kestävä makuualusta. Alusta on itsestääntäyttyvä ja kangas on 240T ripstop-polyesteria, joka kestää monta vuotta kulutusta. Tuote on hieman pienempi kuin Urberg Sleeping Pad Camp ja pienempi pakkauskoko tekee siitä kätevämmän alustan vaellukselle. Sleeping Pad Trek toimitetaan kätevässä verkkopussissa, joka on kestävä alustan kuljetukseen.
Materiaali: 240T ripstop-polyesteri
Tuotteen Sleeping Pad Trek ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ilma/Vaahtomuovi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Syys-/Talvikäyttöön (alle -10 °C)
Ulkomitat (P x L): 183x51 cm
Mitat pakattuna noin: 26x15 cm
Paino: 974 g
Eristävyys, R-arvo: 4.3
Paksuus: 3.8 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Itsetäyttyvät makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!