Slackline Set - ID: PL10474

UrbergSlackline Set

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Slackline Set

Urbergin Slackline Set on täydellinen aloitussetti sinulle, joka haluat aloittaa voimistelun tasapainoliinalla. Setti sisältää kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien suojan puille, joiden ympärille kiristät tasapainoliinan.
Voimisteluliina on sekä hauska että hyödyllinen. Eikä vähiten siksi, että se on erinomaista tasapainoharjoittelua. Se on myös hieno vaihtoehtoinen harjoittelumuoto kaikille muille urheilulajeille.
Suosittelemme, että kiinnität voimisteluliinan enintään 50 cm korkeudelle maanpinnasta.

1 x 15 metrin voimisteluliina, 50 mm leveä, silmukalla
1 x räikkä
2 x puunsuoja
1 x räikänsuoja
1 kpl säilytyspussi
1 kpl käsikirja
Voimisteluliina on valmistettu polyeteenistä
Murtolujuus n. 3000 kg
Voimisteluliinan maksimikuormitus 150 kg
Tuotteen Slackline Set ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Leveys: 50 mm
Paino: 2606 g
Maksimipituus: 1500 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Slacklinet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!