Single Wall 500 ml - ID: PL11176

Kampanja
3FOR2

UrbergSingle Wall 500 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Single Wall 500 ml

Urbergin Single Wall 500ml on juomapullo ruostumattomasta teräksestä, joka pitää juoman raikkaana ja pullo on helppo pestä. Korkissa on sisäänrakennettu pilli ja avattava suukappale.
Tuotteen Single Wall 500 ml ominaisuuksia:
BPA-vapaa: Kyllä
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Halkaisija x Korkeus: 69 x 223 mm
Suuaukon halkaisija: 44 mm
Eristetty: Ei
Pikakorkki: Kyllä
Paino: 130 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Ulkopuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 500 ml
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vesipullot

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!