Silk Liner - ID: PL10250

UrbergSilk Liner

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Silk Liner Urberg

Urberg Silk Liner on matkalakana, joka suojaa makuupussiasi tai peittoa ja nostaa samalla lämpötilaa parantamalla eristystä. Matkalakana on valmistettu 100 % silkistä, joka tuntuu pehmeältä vartaloa vasten, jonka lisäksi matkalakanassa on ommeltu tyynyliina.
Silk Liner toimitetaan erittäin pienessä ja näppärässä säilytyspussissa.
Mitat: 220x84 cm
Pussin koko: 13x5,5 cm
Materiaali: 100 % silkkiä

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan yhden prosentin vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Ominaisuudet Silk Liner:
Kehon maksimipituus: 190 cm
Paino: 110 g
Vetoketju: Ei
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllisyyden tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Makuupussilakanat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!