Silk Liner - ID: PL10250

UrbergSilk Liner

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Silk Liner

Urberg Silk Liner on matkalakana, joka suojaa makuupussiasi tai peittoa ja nostaa samalla lämpötilaa parantamalla eristystä. Matkalakana on valmistettu 100 % silkistä, joka tuntuu pehmeältä vartaloa vasten, jonka lisäksi matkalakanassa on ommeltu tyynyliina.
Silk Liner toimitetaan erittäin pienessä ja näppärässä säilytyspussissa.
Mitat: 220x84 cm
Pussin koko: 13x5,5 cm
Materiaali: 100 % silkkiä

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset merkin URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Tuotteen Silk Liner ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Käyttäjän maksimipituus: 190 cm
Paino: 110 g
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Makuupussilakanat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!