Selje Merino-Bamboo Gloves - ID: PL11250

Outlet

UrbergSelje Merino-Bamboo Gloves

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Selje Merino-Bamboo Gloves

Urbergin Selje Merino-Bamboo Gloves ovat ohuet sormikkaat, jotka ovat valmistettu merinovillan ja bambuviskoosin sekoituksesta. Nämä sopivat hyvin kuorihanskojen alle suojaamaan kylmyyttä vastaan olet sitten vaelluksella tai kaupungissa.
  • mulesingvapaa merinovilla
  • bambuviskoosi

Materiaali: 100% villaa
sisäpinta: 100% viskoosia
Tuotteen Selje Merino-Bamboo Gloves ominaisuuksia:
Käsinemalli: Hanska
Sisäpuoli: Vuoriton
Vuori: Synteettinen
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!