Selbu Padded Jacket Women - ID: PL11137

Outlet

UrbergSelbu Padded Jacket Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Selbu Padded Jacket Women

Urbergin Selbu Padded Jacket Women on hieno talvitakki naisille, jossa on erivärisiä kuvioita. Takki on topattu synteettisellä materiaalilla, joka lämmittää ja tuntuu kuin höyhenet. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju ja sisäpuolella on vetoketjullinen tasku. Kiinni ommeltua huppua voi säätää kuminauhalla suojaamaan kylmiltä tuulilta. Hihansuut ovat joustavat ja helman voi säätää kuminauhalla.
Materiaali: 100% polyesteri
Toppaus: 100% polyesteri
Tuotteen Selbu Padded Jacket Women ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 3
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!