Selbu Padded Jacket Women - ID: PL11137

Outlet
20 % extra - KOODI

UrbergSelbu Padded Jacket Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Selbu Padded Jacket Women

Urbergin Selbu Padded Jacket Women on hieno talvitakki naisille, jossa on erivärisiä kuvioita. Takki on topattu synteettisellä materiaalilla, joka lämmittää ja tuntuu kuin höyhenet. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju ja sisäpuolella on vetoketjullinen tasku. Kiinni ommeltua huppua voi säätää kuminauhalla suojaamaan kylmiltä tuulilta. Hihansuut ovat joustavat ja helman voi säätää kuminauhalla.
Materiaali: 100% polyesteri
Toppaus: 100% polyesteri
Tuotteen Selbu Padded Jacket Women ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 3
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!