Rubine Eco Pro - ID: PL10792

Kampanja
20 % extra - KOODI

UrbergRubine Eco Pro

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rubine Eco Pro

Urbergin Rubine Eco Pro on tyylikäs ja retrohenkinen reppu arkeen. Reppu on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja vettä hylkivä pinta kestää sadetta ja kuraa. Sisällä on useita näppäriä taskuja kannettavalle tietokoneelle, tabletille ja lisävarusteille.
•Retro-tyylinen
•Valmistettu kierrätetystä materiaalista
•100 % RPET-sekoitetta
•SBS-nailonvetoketjut
•EVA-tuuletusjärjestelmä selässä

Tuotteen Rubine Eco Pro ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Kannettavan tietokoneen/tabletin koko: 15 "
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Vettä hylkivä: Kyllä
Pakkaustilavuus: 32 L
Paino: 820 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 30X20X50 cm
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Yläosan avausmekanismi: Rullasulku
Tietokonelokero: Kyllä
Järjestelijä: Kyllä
Integroitu sadesuoja: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!