Rubine Bum Bag - ID: PL10806

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergRubine Bum Bag

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rubine Bum Bag

Urbergin Rubine Bum Bag on tyylikäs, retrotyylinen vyölaukku. Laukku kestää sateen ja siinä on tilaa kaikille pikku tavaroille, jotka haluat pitää käsien ulottuvilla kaupunkikävelyillä.
•SBS-nailonvetoketjut
•Materiaali: 600D sekoitetta / PU:ta
•Vettä hylkivä

Tuotteen Rubine Bum Bag ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Mitat (P x L x K): 410x130x60 mm
Pakkaustilavuus: 1.5 L
Paino: 150 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vyölaukut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!