Rubine Backpack - ID: PL10791

UrbergRubine Backpack

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Rubine Backpack Urberg

Urbergin Rubine Backpack on moderni reppu, jossa on kaunis meleerattu kangas, nahkasomisteet ja suuri suuaukko, joka on kääritty ja suljetaan upealla metallisoljella. Sisällä on lokero kannettavalle tietokoneelle ja useita taskuja kaikille pienille tavaroille, joita tarvitset päivittäin matkalla töihin tai kouluun. Rubine Backpack -repun takalevyn on pehmustettu verkkopaneeleilla luoden ilmatilan selän ja repun välille, joten reppua on mukava kantaa. Säädettävät olkahihnat mukavalla pehmustuksella ja säädettävä rintahihna.
•Kaksi lokeroa tietokoneelle, jotka ovat sopivia 13 "ja 15,3" kannettaville tietokoneille
•Materiaali: meleerattua 600D PU-kangasta nahkasomistein


URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Ominaisuudet Rubine Backpack:
Sukupuoli: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Pakkaustilavuus: 20 L
Ulkomitat (l x s x k): 30 x 15 x 45 cm
Lantiovyö: Ei
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintahihna: Kyllä
Säädettävä selkäpituus: Ei
Päältä avattava: Rullattava kansi
Tietokonelokero: Kyllä
Järjestelijä (Organizer): Kyllä
Sisäänrakennettu sadesuoja: Ei
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllisyyden tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!