Rogen Power Stove 1 L - ID: PL10511

25% - KOODI

UrbergRogen Power Stove 1 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rogen Power Stove 1 L

Rogen Power Stove 1 L on Urbergin kevyt ulkokeittiö, joka sopii sinulle, joka yleensä lämmität vain vettä kuumia juomia tai pussikeittoja varten. Poltin asennetaan suoraan kasariin, jolloin vesi lämpenee nopeasti ja tehokkaasti. Kasarin ulkopuoli on eristetty sekä lämpöhukan että kaasun kulutuksen vähentämiseksi.
Paketti sisältää:
•Poltin
•1 litran alumiinikattila, jossa on kova-anodisoitu käsittely ja taitettava kahva
•1 kansi PC:tä silikonikahvalla
•Tuki kaasupullolle
•Säilytyspussi


Koko pakkausta voidaan säilyttää kattilan sisällä, ja siinä on myös tilaa 230 gramman kaasupullolle (ei sisälly toimitukseen).
Tuotteen Rogen Power Stove 1 L ominaisuuksia:
Maksimiteho: 2200 W
Materiaali: Alumiini/Messinki
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Polttoaine sisältyy: Ei
Mitat pakattuna (P x L x K): 13,3x20,5 cm
Tuulisuoja: Ei
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 3
Henkilömäärä: 1 kpl
Paino: 620 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Piezo-sytytin: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkikeittimet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!