Rogen Cookset 2P - ID: PL11616

Pikkujoulut
30% - KOODI

UrbergRogen Cookset 2P

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rogen Cookset 2P

Urbergin Rogen Cookset 2P on käytännöllinen setti, jossa on kaksi kattilaa, kaksi kantta ja paistinpannu, joka sopii illallisen valmistukseen luonnossa.
Kattloissa ja paistinpannussa on taitettavat kahvat silikonipinnoitteella, joka estää sinua polttamasta itseäsi. Kaikki kolme voidaan pinota sisäkkäin ja toimitetaan kätevässä verkkopussissa.
  • Suuri kattila kannella 1,5 L
  • Pieni kattila kannella 0,8 L
  • Paistinpannu
  • Verkkopussi
Tuotteen Rogen Cookset 2P ominaisuuksia:
Materiaali: Alumiini
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Valmistusmaa: Kiina
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Paistinpannut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!