Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Rogen Campfire Pot - ID: PL11613

Pikkujoulut
30% - KOODI

UrbergRogen Campfire Pot

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rogen Campfire Pot

Urbergin Rogen Campfire Pot on tukeva alumiinikattila, joka sopii erinomaisesti isommalle ryhmälle ruoanlaittoon tai lumen sulattamiseen.
Tuotteen Rogen Campfire Pot ominaisuuksia:
Tilavuus: 8 L
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Valmistusmaa: Kiina
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Paistinpannut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!