Rogen 2 Person Cookware - ID: PL10515

UrbergRogen 2 Person Cookware

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Rogen 2 Person Cookware

Urbergin Rogen 2 Person Cookware -settiin kuuluu eloksoitua alumiinia olevat paistinpannu ja kattila, jotka sopivat täydellisesti retkeilyyn. Kahvat ovat taitettavat, ja voit pakata kattilan ja paistinpannun sisäkkäin, jolloin ne vievät vähemmän tilaa pakattaessa.
Pakkaukseen sisältyy:
•0,8 litran kattila, jonka koko on 14,6x7,5 cm
•Paistinpannu, jonka halkaisija on 15 cm ja korkeus 4,2 cm
•1 lukko

Tuotteen Rogen 2 Person Cookware ominaisuuksia:
Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 423 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Paistinpannut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!