Roam 65 - ID: PL10161

UrbergRoam 65

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Roam 65

Roam 65 on kevyt Urbergin retkeilyreppu, joka sopii lyhyille vaelluksille ja viikonloppuretkille. Reppu on valmistettu kestävästä ja vettähylkivästä kankaasta, ja mukana on sadesuoja todella kosteisiin päiviin. EVA Air-Flow-selkälevy ja EVA-vaahtotäytteiset olkahihnat tekevät Roam 65 -repusta mukavan koko päivän käyttöön.
•Materiaali: 420D tvilliä / PU:ta
•Sivuilla joustavat verkkotaskut
•SBS-nailonvetoketju
•EVA Air-Flow -selkälevy
•EVA-vaahtomuovitäytteiset olkahihnat
•Laajennettava suuaukko
•Monitoimiset taskut

Tuotteen Roam 65 ominaisuuksia:
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 65 L
Paino: 1620 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 29 x 32 x 73 cm
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Yläosan avausmekanismi: Vetoketju
Avattava pohja: Kyllä
Järjestelijä: Ei
Integroitu sadesuoja: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellusreput ja -rinkat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!