Repreve Tube - ID: A108646

Outlet

UrbergRepreve Tube

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Repreve Tube

Repreve Tube on tuubihuivi kierrätetystä polyesteristä. Tuubihuivi kuljettaa kosteuden pois iholta ja kuivuu nopeasti. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin ulkoaktiviteetteihin.
Materiaali: 100% polyesteri
Tuotteen Repreve Tube ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää vähintään 50 % kierrätettyä materiaalia
Pituus: 50 cm
Leveys: 25 cm
Materiaali: Polyesteri
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kaulahuivit ja tuubihuivit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!