Pump Bag - ID: PL11017

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergPump Bag

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Pump Bag

Pump Bag on käytännöllinen pakkauspussi, jossa on rullaussuljenta. Voit myös pumpata Urberg makuualustan tällä tuotteella. Käyttämällä Pump Bagiä estät kosteutta, jota suulla puhaltaessa tulee uloshengitysilmasta, menemästä sisään patjaan ja aiheuttavan hometta. Pump Bag käy venttiileihin, joiden läpimitta on 19mm.
  • Pakkauspussi ja pumppauspussi samassa
  • Sopii 19mm venttiileihin
  • Materiaali: 190T polyesteriä
Tuotteen Pump Bag ominaisuuksia:
Taskujen/lokeroiden määrä: 1
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Mitat (P x L x K): 500x700 mm
Paino: 134 g
Kompressio: Ei
Rullasulku: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!