Pine - ID: PL10366

Kampanja
20 % extra - KOODI

UrbergPine

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Pine

Pine on erittäin kestävä Urbergin reppu, joka sopii jokapäiväiseen elämään ja ulkoiluun. Reppu on valmistettu kestävästä materiaalista, jolla on vettähylkiviä ominaisuuksia, jonka lisäksi siinä on useita taskuja tavaroille mukaan lukien sisätasku kannettavalle tietokoneelle. Takapaneeli on vahvistettu ilmavalla EVA-vaahtomuovilla, joka takaa pehmeän ja mukavan tunteen.
Materiaali: 500 D tarpaulinia
SBS-nailonvetoketju
Tuotteen Pine ominaisuuksia:
Kannettavan tietokoneen/tabletin koko: 16 "
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 25 L
Paino: 970 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 25x16x48 cm
Lantiovyö: Ei
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Yläosan avausmekanismi: Vetoketju
Tietokonelokero: Kyllä
Järjestelijä: Ei
Integroitu sadesuoja: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!