UrbergPaddle Vest G1

Kampanja

  Paddle Vest G1 - ID: A027502

  Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Paddle Vest G1 Urberg

  Urbergin pelastusliivi Paddle Vest G1 on valmistettu nailonista ja täytetty PVC-muovilla, jonka ansiosta se pysyy pinnalla. Liivin edessä on tukeva vetoketju, vyö koon säätämistä varten ja vetoketjulla varustettu kääntötasku. Sisäpuolella on tasku ja turvanyöriin kiinnitetty vihellyspilli. Liivin muodon ansiosta käyttäjä pääsee vapaasti liikkumaan, joten liivi sopii melojalle. Liivi on CE-merkitty ja EN 12402-5 -luokiteltu, joten se on hyväksytty pelastusvälineeksi. Small
  Rinnan leveys: 71-91 cm
  Vartalon paino: 30-50 kg

  Medium
  Rinnan leveys: 91-111 cm
  Vartalon paino: 50-70 kg

  Large
  Rinnan leveys: 111-127 cm
  Vartalon paino: +70 kg
  Ominaisuudet Paddle Vest G1:
  Paino: 405 g
  Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllistä tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä, ja sen tuotteita myydään vain Outnorthilla.

  Lisää tuotteita Urberg

  Näytä kaikki Pelastusliivit

  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!