Packing Bag Set G5 - ID: PL10232

25% - KOODI

UrbergPacking Bag Set G5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Packing Bag Set G5

URBERG® Packing Bag Set sisältää neljä kestävää pakkauspussia. Pakkauspussit helpottavat pakkaamista niin vaellusretkillä kuin ryhmämatkoilla. Urbergin pakkauspussit ovat valmistettu lujasta 210 D polyesteristä sisäisellä PU-pinnoitteella, minkä ansiosta pussit kestävät kosteutta ja kulutusta hyvin. Pakkauspussien säilytyspussi on valmistettu samasta materiaalista ja sitä voi käyttää pieniesineiden säilytykseen. Pusseissa on helppo suljetus värisellä polypropyleeninauhalla.

Pakkauspussit ovat 275 mm leveitä ja 360 mm korkeita. Setti sisältää neljä samannäköistä pakkauspussia. Yksi pussi painaa 29g.

 

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Tuotteen Packing Bag Set G5 ominaisuuksia:
Taskujen/lokeroiden määrä: 1
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Mitat (P x L x K): 275 x 360 mm
Paino: 145 g
Kompressio: Ei
Rullasulku: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!