Packing Bag Set G5 - ID: PL10232

Kampanja

UrbergPacking Bag Set G5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Packing Bag Set G5 Urberg

URBERG® Packing Bag Set sisältää neljä kestävää pakkauspussia. Pakkauspussit helpottavat pakkaamista niin vaellusretkillä kuin ryhmämatkoilla. Urbergin pakkauspussit ovat valmistettu lujasta 210 D polyesteristä sisäisellä PU-pinnoitteella, minkä ansiosta pussit kestävät kosteutta ja kulutusta hyvin. Pakkauspussien säilytyspussi on valmistettu samasta materiaalista ja sitä voi käyttää pieniesineiden säilytykseen. Pusseissa on helppo suljetus värisellä polypropyleeninauhalla.

Pakkauspussit ovat 275 mm leveitä ja 360 mm korkeita. Setti sisältää neljä samannäköistä pakkauspussia. Yksi pussi painaa 29g.

 

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.

Ominaisuudet Packing Bag Set G5:
Taskujen/lokeroiden määrä: 1
Vedenpitävä: Ei
Mitat (P x L x K): 275x360 mm
Paino: 145 g
Kompressio: Ei
Rullasulku: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!