Packing Bag Set G5 - ID: PL10232

Kampanja

UrbergPacking Bag Set G5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Packing Bag Set G5 Urberg

URBERG® Packing Bag Set sisältää neljä kestävää pakkauspussia. Pakkauspussit helpottavat pakkaamista niin vaellusretkillä kuin ryhmämatkoilla. Urbergin pakkauspussit ovat valmistettu lujasta 210 D polyesteristä sisäisellä PU-pinnoitteella, minkä ansiosta pussit kestävät kosteutta ja kulutusta hyvin. Pakkauspussien säilytyspussi on valmistettu samasta materiaalista ja sitä voi käyttää pieniesineiden säilytykseen. Pusseissa on helppo suljetus värisellä polypropyleeninauhalla.

Pakkauspussit ovat 275 mm leveitä ja 360 mm korkeita. Setti sisältää neljä samannäköistä pakkauspussia. Yksi pussi painaa 29g.

 

URBERG® has comitted to donating 1% of the annual revenue to an approved non-profit organization. When choosing an URBERG® product, you to take an active part in preserving our blue planet. Read more about 1% For The Planet 

Ominaisuudet Packing Bag Set G5:
Lokeroiden määrä: 1 st
Vedenpitävä: Ei
Mitat P x L x K 275x360 mm
Paino: 145 g
Kompressio: Ei
Rullasuljenta: Ei
Meillä Pohjoismaissa on pitkät ulkoiluperinteet. Luonnossa oleskelu ja raikkaan ilman hengittäminen saavat meidät voimaan hyvin. Samalla voimme ladata akkumme ja luoda yhteisöllistä tunnetta. Monilla meistä on varmasti lämpimiä muistoja leirinuotiolta grillattuine makkaroineen ja vaahtokarkkeineen. Ulkoilu voi olla mitä tahansa virkistävästä kävelystä puistossa suuriin luontoseikkailuihin. Ulkoiluelämys alkaa heti kun astut ovesta ulos. Me Urbergilla haluamme tarjota hyviä asioita, jotka sopivat juuri sinun ulkoiluelämykseesi. Tuotteemme edustavat kestävän kehityksen mukaista ulkoilua pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia, aidosti laadukkaita, kestäviä ja maanläheisiä tuotteita. Urberg on mukana 1% for the Planet -järjestössä.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!