Outdoor Gaiters - ID: A027952

25% - KOODI

UrbergOutdoor Gaiters

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Outdoor Gaiters

Outdoor Gaiters Urbergilta ovat säärystimet, jotka soveltuvat seikkailuun ja arkeen. Ne suojaavat kenkiäsi ja housujasi sateelta, lumelta ja lialta. Säädettävä solki säärystimen yläpäässä, kenkien alla säädettävät hihnat, edessä tarrasulku ja metallinen koukku varrensuussa, jonka voi kiinnittää kengän nauhoihin.
Yläosan materiaali: 210 D ripstop polyesteri. Vedenkestävä 1500 mm saakka.
Alaosan materiaali: 500 D kestävää ripstop nailonia. Vedenkestävä 1500 mm saakka.

XS = kengän koko 35-37
Ympärysmitta 40 cm
Korkeus 33 cm

S = kengän koko 38-40
Ympärysmitta 42 cm
Korkeus 34,5 cm

M = kengän koko 41-43
Ympärysmitta 44 cm
Korkeus 36,5 cm

L = Kengän koko 44-46
Ympärysmitta 46 cm
Korkeus  38,5 cm
Tuotteen Outdoor Gaiters ominaisuuksia:
Päämateriaali: Polyesteri
Varren korkeus: 37 cm
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 145 g
Vedenpitävä: Kyllä
Tuulenpitävä: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Nilkkaimet ja damaskit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!