Norddal Hiking Skort Women's (Spring 2021) - ID: PL10884-C01

Outlet

UrbergNorddal Hiking Skort Women's (Spring 2021)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Norddal Hiking Skort Women's (Spring 2021)

Urbergin Norddal Hiking Skort Women's on kevyt ja miellyttävä hame naisille. Tuote on valmistettu nopeasti kuivavasta polyamidista. Hameessa on shortsit alla ja kuminauha vyötäröllä säätöä varten. Edessä on vetoketju ja hameessa on kolme vetoketjullista taskua.
Materiaali: 92% polyamidi, 8% elastani
Tuotteen Norddal Hiking Skort Women's (Spring 2021) ominaisuuksia:
Pituus: Lyhyt
Materiaali: Polyamidi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Istuvuus: Shortsihame
Vedenpitävä: Ei
Vyölenkit: Ei
Vettähylkivä: Ei
Paino: 240 g
Toppaus: Ei toppausta
Taskujen määrä: 3
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Hameet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!