Multi Tool Small - ID: PL10917

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergMulti Tool Small

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Multi Tool Small

Multi Tool Small on Urbergin monityökalu, jossa on 12 työkalua.
•Mitat: 70x38x16 mm

•Materiaali: 420 terästä
•Kahva: 420 terästä

Työkalu:


1. Nokkapihdit
2. Tartuntapihdit
3. Vyöleikkuri
4. Pieni standardi ruuvimeisseli
5. Pullonavaaja
6. Suuri standardi ruuvimeisseli
7. Kynsienpuhdistaja
8. Kynsiviila
9. Ristipäämeisseli
10. Purkinavaaja
11. Sahalaitainen terä
12. Veitsenterä

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Tuotteen Multi Tool Small ominaisuuksia:
Pituus kokoontaitettuna: 70 mm
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 95 g
Työkalujen lukumäärä: 12
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Monitoimityökalut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!