Mountain Trail Merino Sock - ID: A108643

UrbergMountain Trail Merino Sock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Mountain Trail Merino Sock

Urberg Mountain Trail Merino Sock on vaellussukka, joka on valmistettu pehmeästä merinovillasta ja kestävästä nylonista, jotta lämpö ei karkaa ja kosteus poistuu tehokkaasti. Sukat pysyvät tukevasti jalassa nilkan ympärillä olevan joustavan tuen ansiosta.
  • Mulesingvapaa merinovilla
  • Pesu 30ºC, tuote pysyy yhtä pehmeänä useankin pesukerran jälkeen.
Materiaali: 56% villa, 39% nylon, 5% elastaani
Tuotteen Mountain Trail Merino Sock ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!