Mosquito Net Hammock - ID: PL10249

40 % - KOODI

UrbergMosquito Net Hammock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Mosquito Net Hammock

Urbergin Mosquito Net Hammock on näppärä riippumatto hyttysverkolla, jonka voit helposti ottaa mukaan matkalle tai seikkailuihin!
Mosquito Net Hammock on valmistettu samasta kestävästä nailonista, jota käytetään laskuvarjoissa ja joka kestää enimmillään 180 kilon painon. Riippumatossa on kaksisuuntainen vetoketju, joten pääset helposti sisään ja ulos sieltä. Kun se ei ole käytössä, se taitellaan uskomattoman pieneen kokoon ja laitetaan kiinniommeltuun pakkauspussiin. Mukana toimitetaan korkealaatuiset sulkurenkaat ja köydet puihin kiinnittämiseksi.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Tuotteen Mosquito Net Hammock ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Ripustusköydet paketin mukana: Kyllä
Enimmäiskuorma: 180 kg
Kokonaispaino: 844 g
Ulkomitat (P x L x K): 295x117 cm
Mitat pakattuna noin: 26x10 cm
Päämateriaali: Nylon
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!