Mosquito Net Hammock - ID: PL10249

UrbergMosquito Net Hammock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Mosquito Net Hammock Urberg

Urbergin Mosquito Net Hammock on näppärä hyttysverkollinen riippumatto, jonka voit helposti ottaa mukaan matkalle tai seikkailuihin! Mosquito Net Hammock on valmistettu samasta kestävästä nailonista, jota käytetään laskuvarjoissa ja joka kestää enimmillään 180 kilon painon. Riippumatossa on kaksisuuntainen vetoketju, joten pääset helposti sisään ja ulos sieltä. Kun se ei ole käytössä, se taitellaan uskomattoman pieneen kokoon ja laitetaan kiinniommeltuun pakkauspussiin. Mukana toimitetaan korkealaatuiset sulkurenkaat ja köydet puihin kiinnittämiseksi.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Ominaisuudet Mosquito Net Hammock:
Kestävä kehitys: 1%ForthePlanet
Ripustusköydet paketin mukana: Kyllä
Enimmäiskuorma: 180 kg
Kokonaispaino: 844 g
Ulkomitat PxLxK 295x117 cm
Mitat pakattuna n. (pituus x leveys x korkeus): 26x10 cm
Päämateriaali: Nylon
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!