Mosquito Net Double - ID: PL10510

40 % - KOODI

UrbergMosquito Net Double

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Mosquito Net Double

Urbergin Mosquito Net Double on suorakulmainen hyttysverkko parivuoteelle, joka suojaa sinua hyönteisiltä telttaillessa.
Tuotteen Mosquito Net Double ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat pakattuna noin: 21x12 cm
Paino: 267 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 170x239x130 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Hyttyssuojat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!