Molde Bamboo Boxer Women - ID: PL10472

Outlet

UrbergMolde Bamboo Boxer Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Molde Bamboo Boxer Women

Urbergin Molde Bamboo Boxer Women -bokserit ovat naisten superpehmeät bokserihousut, jotka on valmistettu bambuviskoosista, joka säätelee itsensä luonnollisesti ruumiinlämpösi mukaan - lämmittää, kun olo on kylmä ja viilentää, kun olo on kuuma. Alushousut sopivat erinomaisesti intensiiviseen treenaamiseen, koska ne kuljettavat kosteutta ja kuivuvat nopeasti.
Materiaali: 47,5 % bambuviskoosia, 47,5 % polyesteriä, 5 % elastaania
Tuotteen Molde Bamboo Boxer Women ominaisuuksia:
Materiaali:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pesulämpötila: 40 °C
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Ei
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!