Microfiber Towel 85x150 cm - ID: PL10879

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergMicrofiber Towel 85x150 cm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Microfiber Towel 85x150 cm

Urbergin Microfiber Towel 85x150 cm on mukava froteepyyhe, jolla on tehokas imukyky ja joka kuivuu nopeasti kastumisen jälkeen. Kevyt pyyhe vie erittäin vähän tilaa ja se toimitetaan käytännöllisessä säilytyspussissa, joka tekee siitä ihanteellisen mukaan matkalle.
Materiaali: 85 % polyesteriä, 15 % polyamidia
Tuotteen Microfiber Towel 85x150 cm ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat noin (P x L): 85 x 150 cm
Mitat pakattuna noin: 23 x 13,5 cm
Paino: 370 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!