Microfiber Towel 60x120 cm - ID: A026826

UrbergMicrofiber Towel 60x120 cm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Microfiber Towel 60x120 cm

Urbergin Microfiber Towel 60x120 cm on mukava froteepyyhe, jossa on tehokas imukyky ja joka kuivuu nopeasti kastumisen jälkeen. Kevyt pyyhe vie erittäin vähän tilaa ja se toimitetaan käytännöllisessä säilytyspussissa, joka tekee siitä täydellisen mukaan matkalle.
Materiaali: 85 % polyesteriä, 15 % polyamidia

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.


Tuotteen Microfiber Towel 60x120 cm ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat noin (P x L): 60x120 cm
Mitat pakattuna noin: 19x13 cm
Paino: 215 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!