Merino Wool Liner Gloves - ID: PL10202

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

UrbergMerino Wool Liner Gloves

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Merino Wool Liner Gloves

Urbergin Merino Wool Liner Gloves -käsineet ovat ohuita sormikkaat, joita voidaan käyttää yksinään tai lämmittävänä kerroksena muiden käsineiden alla todella kylmällä säällä.
Paino: 44 grammaa
Materiaali: 95 % villa, 5% elastaani

Tuotteen Merino Wool Liner Gloves ominaisuuksia:
Käsinemalli: Hanska
Sisäpuoli: Vuoriton
Vuori: Ei
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Merinovilla
Koko: Tavallista suurempi koko
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!