Merino Tube - ID: PL11115

Uusi!

UrbergMerino Tube

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Merino Tube Urberg

Urbergin pehmeä ja mukava tuubihuivi. Se on valmistettu 100 % mulesing-vapaasta merinovillasta, eivätkä sen litteät ja pehmeät saumat hankaa.
  • Erilaisia käyttötarkoituksia
  • Pehmeä ja mukava
  • Materiaali: 100% villaa.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1%:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle
Ominaisuudet Merino Tube:
Kestävä kehitys: 1%ForthePlanet
Materiaali: Merinovilla
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Kaulahuivit ja tuubihuivit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!