Men's Selje Merino-Bamboo Pants - ID: PL10766

25% - KOODI

UrbergMen's Selje Merino-Bamboo Pants

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Selje Merino-Bamboo Pants

Urbergin pehmeät ja mukavat miesten Selje Merino-Bamboo Pants Men's -kerrastohousut on valmistettu mulesing-vapaasta merinovillasta ja sisäpuolelta kontrastivärisestä bambuviskoosista. Housuissa on vyötäröresori, joka on varustettu Urbergin logolla. Käytä Selje Merino-Bamboo Pants -housuja ensimmäisenä kerroksena kylmällä säällä.
Ulkopuoli: 100% villaa.
Sisäpuoli: 100% viskoosia.
Tuotteen Men's Selje Merino-Bamboo Pants ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Kapea
Lahkeen pituus: Täyspitkät
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mulesingfri villaa: Kyllä
Paino: 202 g
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kerrastohousut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!