Men's Nolby Shoes (2022) - ID: PL11383-C01

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergMen's Nolby Shoes (2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Men's Nolby Shoes (2022)

Urbergin Men's Nolby Shoes ovat kevyet vaelluskengät miehille. Kengissä on vesitiivis kalvo, joka estää kosteutta tulemasta kengän sisälle ja samalla se kuljettaa extralämmön ja kosteuden pois jaloista. Kengän pohjassa oleva HyperGrip on suunniteltu kaikenlaisille maastoille ja Ice Lock tekee pidon varmaksi jäisillä ja märillä pinnoilla. Kengän kevyt paino ja suunnittelu tekevät siitä erinomaisen valinnan vaelluksille ja päiväretkille.
 • Vesitiiviit
 • Fluorihiilitön Bionic Finish Eco kyllästys pinnassa, joka pitää lian ja kosteuden poissa
 • TPU vahvistetut kärki ja kanta
 • HyperGrip pohja
 • Ice Lock-tekniikka antaa varman pidon märillä ja jäisillä pinnoilla
 • Välipohjassa EVA-materiaalia
Tuotteen Men's Nolby Shoes (2022) ominaisuuksia:
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Lesti: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kevyt malli: Kyllä
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Synteettinen
Kalvo: Muut
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Paino per kenkä: 360
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!